Powerball

Vad är Powerball?

Det är ett mycket populärt lotteri som kommer från USA, där det också spelas ifrån och det har miljontals deltagare som är med i dragningar varje onsdag och lördag. Dragningarna sker i huvudsak från dess födelseort som är Iowa och det råder en hög spänning i samband med dem.

Det som är så häftigt med Powerball är att de ger sina deltagare riktigt höga jackpottar. Det är svårt att tro men en av vinsterna var på hela 40 miljoner dollar, som i sin tur är ungefär 350 miljoner kronor. Det var minst sagt en hög vinst som man kan göra ett och annat skoj med. Men vi vill göra dig uppmärksam på hur otroligt hög den största vinsten någonsin varit, som vanns år 2005 och hamnade på en summa på hela 340 miljoner dollar, vilket är cirka 3000 miljoner svenska kronor! Det är en av de högsta vinsterna någonsin inom spel och genom att tänka på den kan det vara extra rafflande att spela Powerball. Då går det också att själv välja om man vill ha en betalning varje år eller om man hellre vill ha hela summan utbetald på samma gång. Många väljer att få utbetalt flera gånger, för att ha extra koll på pengarna. Spelet har utvecklats mycket genom åren och idag är det ett av de mest spelade lotton. En lott kostar endast 1$ och då kan man välja sina nummer.

När man vill spela Powerball så väljer man 5 stycken nummer som är från 1 till 59 och du får reda på om just du har vunnit under den vanliga dragningen.

Var kan man spela Powerball?

Om du är intresserad av att delta i en Powerball-dragning gäller det att du befinner dig i USA och är skriven där. Du köper din lott på flera ställen och du är då ett steg närmare till att bli en riktig vinnare.

Men för att slippa köpa en dyr flygbiljett eller för att inte behöva flytta dit så kan du spela Powerball på flera platser på nätet, som erbjuder lotto online. Där gäller det att du blir medlem och betalar en viss summa för att delta, istället för att köpa en fysisk lott.

Något som är värt att veta är att gränsen för en jackpott inte finns! Det innebär att en vinst kan bli hur stor som helst, och vi kan lova att det handlar om riktigt saftiga jackpottar, summor som du knappt kan tänka dig.

Så kom enkelt igång med att spela Powerball på nätet. När du väl funnit ett bra ställe så tittar du in hos den sajten och ser att de erbjuder lotto online. Då registrerar du dig och blir medlem. Då är det dags att välja vilket lotteri du vill spela. Sedan följer dina val för nummer, linjer och när du vill att dina rader ska spelas. Om du inte själv har koll så får du antingen ett e-mejl eller ett telefonsamtal som berättar att just du vunnit! Wow, vad häftigt! Och det är inte alls långt borta.

Tips för att vinna i Powerball

För att bli en lycklig storvinnare av en rekordhög vinst så finns det några tricks att använda sig av. Det handlar om saker som många tror leder dig till en vinst, så vi rekommenderar att du följer någon av dem för att pröva din lycka.

  1. Du ska ha dina favoritnummer och hålla dig till dem. Välj därmed alltid samma nummer vid varje spel, och sluta upp med att göra för hastiga beslut. Det kan istället leda till många förluster.
  2. Det finns två typer av personer som spelar på lotteri. Den som bara spela för nöjets skulle och för att fördriva tiden med något. Men sedan finns det de personer som siktar mot de högre skyarna och vill åt rekordvinsterna. De personerna ser hela saken som ett jobb och de ser varje tillfälle som en god träning. Så skippa inte att delta även om du inte har lust.
  3. Testa att spela ihop med flera. Samla ett gäng med vänner och ha det skoj när ni spelar. På så sätt kan ni också lära er mer om spelet och vad de andra har för strategier.
  4. En av de bästa tipsen är att spela på fler rader. På så sätt har du automatiskt fler chanser att vinna. Då ökas dina chanser på stört och du är då ännu närmare en skön vinst. Och när du väl vunnit en vinst så har det varit värt hela mödan för att lägga ut lite extra för fler rader.

Ha nu så kul och hoppas att lyckan ligger på din sida när du spelar Powerball!